Het laatste nieuws - pagina 4

Grej of the day

13 november 2021 - Jullie hebben er thuis vast al veel over gehoord: Grej of the day. Grej is Zweeds voor ‘ding'. De kinderen krijgen een raadsel mee naar huis en krijgen de volgende dag een microles over het antwoord van dit raadsel.
Lees meer ›

Juf Zoë

06 november 2021 - De school is altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Onze laatste aanwinst hierin is de Universiteit van Leiden. 
Lees meer ›

Tutorlezen

26 oktober 2021 - We zijn weer gestart met het tutorlezen! Kinderen uit de groepen 4 t/m 8 lezen in tweetallen een boek. Niet alleen heel gezellig, maar ook bevorderend voor het leestempo en leesbegrip. Het tutorlezen is elke dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08:30 uur tot 08:45 uur. 
Lees meer ›
Foto bij artikel Nieuwe boekenkasten

Nieuwe boekenkasten

26 oktober 2021 - U zult het vast al hebben gehoord: de nieuwe boekenkasten zijn feestelijk geopend bij de start van de Kinderboekenweek. En wat een feest was het! De afgelopen weken zijn de juffen en meesters druk bezig geweest met het aankopen van nieuwe boeken en het inrichten van de kasten. Hierdoor zijn onze boekenkasten weer helemaal up-to-date. 
Lees meer ›
1 2 3 4