Het laatste nieuws - pagina 1

Foto bij artikel Meivakantie activiteit: Nutsschool Morgenstond pannenkoeken!

Meivakantie activiteit: Nutsschool Morgenstond pannenkoeken!

25 april 2024 - Meester Henk en juf Patricia zorgden namens school voor een leuke verrassing voor in de meivakantie: pannenkoeken! Vandaag ontvingen alle kinderen een pakket om in de vakantie pannenkoeken te bakken.

 

Wij zouden natuurlijk geen school als we er een beetje begrijpend lezen en rekenen in hebben verstopt (; U kan dus samen aan de slag met dit recept. Maak er wat lekkers, leuks en leerzaams van.

Foto bij artikel #tekstsoorten #creatiefschrijven #beargumenteren #digitalegeletterdheid #plies

#tekstsoorten #creatiefschrijven #beargumenteren #digitalegeletterdheid #plies

09 april 2024 - Met een gezicht vol trots en lichte spanning kwamen twee meisjes van groep 4 ons kantoor in. 'We hebben van juf Mandy geleerd hoe je een overtuigbrief schrijft.'

Jennifer en Marleen zijn gelijk op zoek gegaan naar een geldpotje voor een nieuw speeltoestel, want hier kunnen zelfs directeurtriesen niet tegenop.

 

Houdt u ons schoolplein mee in de gaten? 

Foto bij artikel Brugger gezocht!

Brugger gezocht!

09 april 2024 - Sta jij 's morgens met een glimlach op ons plein?
Vind jij het leuk om ouders, kinderen en collega's te helpen?
Geniet jij van (voor)lezen en spelletjes doen?
Ben jij een verbinder en werk je graag samen met verschillende organisaties in de wijk?
Lees meer ›
Foto bij artikel Koffieochtend voorschotbenadering

Koffieochtend voorschotbenadering

09 april 2024 - TROTS! #koffieochtend #lezenlezenlezen!

Juf Tamara ontwikkelde samen met haar juf Julia een programma om kinderen van groep 2 een goede voorbereiding te geven voor leren lezen in groep 3. Samen met de letterdief maken de leerlingen door horen, voelen en zien kennis met de letters. De kinderen hebben allemaal een lettergroeiboek en genieten van de activiteiten die bij het programma horen.
Lees meer ›

Taaldrop Engels

02 januari 2024 - Wat een feest was het gisteren. Groep 7 en 8 hadden de laatste les Engels van het schooljaar. Daar hebben we natuurlijk wat leuks van gemaakt. 
Lees meer ›

Speelotheek

02 januari 2024 - De Medezeggenschapsraad (MR) heeft met veel enthousiasme gewerkt aan een nieuw initiatief dat niet alleen leuk is, maar ook de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden bij onze kinderen zal stimuleren. Een "Speel-o-theek"! 
Lees meer ›
Foto bij artikel Dag van de leerkracht

Dag van de leerkracht

16 oktober 2023 - Afgelopen 5 oktober vierden wij 'Dag van de leerkracht'. Wat ons betreft een beetje gekke naam, want ál het (onderwijs)personeel bij ons op school werkt aan het best mogelijke onderwijs. Om iedereen van onze school in het zonnetje te zetten, kregen ze een echte Morgenstondtrui. Vindt u de truien niet prachtig? Wist u ook dat we nog vacatureruimte hebben? Stuur ons een berichtje bij intersse: directie@nutsschoolmorgenstond.nl De truien zijn nog in iedere maat beschikbaar. 

Kinderboekenweek

16 oktober 2023 - Stel je eens voor: een wereld vol magische verhalen, spannende avonturen, en gezellige knusheid, allemaal binnen handbereik bij jou thuis. Of je nu onder een deken in je geheime leeshoekje kruipt, je boekenkast opent om de schatten te ontdekken die wachten om gelezen te worden, of jezelf verliest in de wonderlijke werelden die tussen de pagina’s verborgen liggen, jouw huis is het beginpunt van fantastische reizen door de wereld van verhalen. Zo sluit de Kinderboekenweek mooi aan binnen onze huidige thema’s: reizen, landen. Lees hier alles over het thema. 
Lees meer ›
1 2 3 4 5