Missie & Visie

Morgenstond opent de deuren naar de wereld van morgen. Wij zorgen voor een stevige basis in een veilige leeromgeving. Hierin krijgen kinderen de mogelijkheid hun eigen grenzen te leren kennen en verleggen om boven zichzelf uit te stijgen. Iedereen deelt hier verantwoordelijkheid en we leren van elkaar. Samen komen we verder! 

Samen verder 

Door veel aandacht te besteden aan sociaal-emotionele ontwikkeling is er op Nutsschool Morgenstond een prettige sfeer. We vinden het belangrijk dat leerlingen, leerkrachten en ouders op een fijne manier met elkaar omgaan. Hiermee creëren we samen de belangrijkste voorwaarde om tot leren te komen: een goede relatie. 

 

Stevige basis  

Op Nutsschool Morgenstond geven leerkrachten les volgens het EDI-model, waarbij leerlingen optimaal worden betrokken en zij binnen hun eigen ontwikkelmogelijkheden de lesdoelen weten te behalen. Taalontwikkeling staat centraal om op de andere ontwikkelgebieden verder te kunnen bouwen.  

 
Op avontuur  

Samen werken en leren in een rijke leeromgeving is een avontuur. De kinderen worden geprikkeld door een thematisch aanbod van verschillende lessen. Daarnaast ontdekken zij hun talenten doordat zij vaklessen krijgen aangeboden, tijdens én na schooltijd.