Actueel

Schoolmaatschappelijk werk

30 januari 2018 - Beste ouders,

Op donderdag 8 februari om 08.45u zal ik in de teamkamer van Nutsschool Morgenstond een presentatie geven over het schoolmaatschappelijk werk. Ik zal onder andere vertellen wat het schoolmaatschappelijk werk inhoudt, met welke vragen u bij het schoolmaatschappelijk werk terecht kunt en hoe u zich kunt aanmelden bij het schoolmaatschappelijk werk. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen. De presentatie zal ongeveer een half uur duren.

Graag zie ik u verschijnen op donderdag 8 februari en maak ik kennis met u onder het genot van een kopje koffie of thee!

 

met vriendelijke groet,

Djoelan Everts

Schoolmaatschappelijk werker 

Verkeersveiligheid

23 januari 2018 - Beste ouders,

Vandaag (23-01) heeft dhr. Uijttenboogaard (wijkagent) een aantal waarschuwingen gegeven aan overtreders van de verkeerswet. Komende periode zal hij vaker komen posteren, maar dan in burgerkleding om overtreders van de verkeerswet te verbaliseren. De boete, inclusief administratiekosten, kost u in 2018 € 104,-. Deze boete kan o.a. gegeven worden voor niet parkeren of stilstaan bij een stopverbod en dat geldt ook voor het halthouden langs de paaltjes om uw kind uit te laten stappen.

In het belang van de veiligheid van de kinderen, alle ouders van Nutsschool Morgenstond en overige medeweggebruikers roep ik alle overtreders op om de auto netjes te parkeren om daarna uw kind veilig naar school te brengen.

 

Met vriendelijke groet,

Guido van Luijk

Naschoolse cursus voor de kleutergroepen

15 januari 2018 - Beste ouders/ verzorgers,

Vanaf Donderdag 15 Februari starten er weer naschoolse cursussen voor de kleuters. De eerste cursus is ''natuurontdekkingstocht''.
De tweede cursus is zingen en start vanaf 6 Maart en de laatste cursus is ''dans rond de wereld'' en die start 9 April.
Aan de deur van de kleuterlokalen hangt de uitleg van de cursussen met daarnaast een inschrijfformulier. Wilt u uw kind inschrijven voor een cursus dan kunt u op die lijst de naam en groep van uw kind invullen. Uiterlijk tot en met donderdag 25 Januari kunt u uw kind inschrijven.

Door middel van loting bepalen we welke kinderen kunnen deelnemen aan de cursus.

Met vriendelijke groet,
Frank Serlier

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13